Autoværksted Haslev og omegn

DRM Auto er dit autoværksted nær Haslev lokalt i Dalby

Autoværkstedet DRM Auto holder base i Dalby nær Haslev på Sydsjælland. DRM Auto er din lokale mekaniker, der udfører kompetent og professionelt mekanikerarbejde. Autoværkstedets medarbejdere har mere end 23 års erfaring i feltet. Vores mange års erfaring er din sikkerhed for godt arbejde og service.

Med et stærkt kendskab til ethvert bilmærke, kan alle typer af biler serviceres og repareres på autoværkstedet. Vi har mange lokale kunder, som er trofaste, og det vidner om vores service til gode priser. Vi ønsker at være din lokale automekaniker, som vægter den gode dialog og kommer med gode løsninger.

Pålideligt og erfarent autoværksted nær Haslev på Sydsjælland

DRM Auto er din erfarne mekaniker og dit lokale autoværksted nær Haslev. Vi yder service og reparationer på enhver bil, uanset bilmærke og størrelse. Har du brug for en service eller en reparation af større eller mindre omfang, kan du være sikker på, at fagligheden er i orden her på værkstedet.

Vi har kvalificerede mekanikere på værkstedet, og stedet rummer værktøj, systemer og testudstyr til at udføre enhver type opgave. Har du brug for et arbejde eller en reparation, der sidder lige i skabet første gang, og samtidig vil spare penge på dyre og omkostelige værkstedsbesøg, så er det bare med kontakte os. Vi har konkurrencedygtige priser og har altid et godt tilbud.

Kom helt tæt på autoværkstedet - Haslev og omegn

Vi har samlet en række billeder fra autoværkstedet nær Haslev. Du er velkommen til at dreje forbi og tage et kig på værkstedet eller her på siden.

Autoværksted nær Haslev

DRM Auto er dit lokale autoværksted i Dalby nær Haslev. Vi er din erfarne højre hånd, når problemer med bilen opstår.