Serviceeftersyn Haslev

Bibehold din garanti ved regelmæssige serviceeftersyn

Serviceeftersyn er altid en god ide, uanset hvordan man vender og drejer det. Vigtigst af alt, er serviceeftersyn af din bil en god ide af sikkerhedsmæssige grunde. Vi kan opfange problematikker allerede i opløbet, så man undgår omfattende reparationer på sigt. Ofte kan en lille justering forhindre skaden. 

En anden god grund til et jævnligt serviceeftersyn, er af hensyn til din garanti. Hvis du ønsker at bibeholde garantien på din bil, er det oftest et krav, at du klarer de regelmæssige serviceeftersyn. Når det endelig skal være, så er vi det oplagte værksted, idet vi er grundige og præcise ved ethvert synstjek.

Der er en række elementer og tjek, som vi altid gennemgår i vores grundige serviceeftersyn. Det er et alsidigt syn, som sikrer dig , at bilen er tjekket for fejl og mangler, og du bliver opdateret på eventuelle problematikker mekanisk som elektronisk. Det er din egen sikkerhed, det handler om.

Står du og har eventuelle spørgsmål til vores eftersyn, er du til hver en tid velkommen til at henvende dig. Man kan altid kontakte os helt uforpligtende for at få et godt råd, eller en vejledning til at træffe hensigtsmæssige beslutninger. Vi hjælper vores kunder godt på vej med fyldestgørende dialog.

vi har gratis lånebiler!

Er uheldet ude, og er der kommet en skade eller en problematik med din bil? Du kan være sikker på, at vi står til rådighed for dig og din bil. Vi tager altid udgangspunkt i bilens aktuelle situation. Vi mestrer opgaven!

Du kan være så uheldig, at bilen skal igennem en større eller mindre reparation, og du derfor står uden bil. Det er langt de færreste, som kan undvære et køretøj, så derfor stiller vi gratis lånerbiler til rådighed for dig. Det behøver ikke at være besværligt, når bilen udviser problematikker!

Vi gør altid vores ypperste for at gøre bilen køreklar hurtigst muligt. Hver enkel reparation er dog individuel, og lige så er reparationstiden. Det er her, du med fordel kan benytte dig af vores gratis lånebiler, når behovet opstår.

Alsidigt serviceeftersyn nær Haslev

Vi tjekker og gennemgår alle hjørner og kanter af din bil. Elektronisk som mekanisk.

DRM Auto er et værksted med mange års erfaring og et stærkt kendskab til branchen. Med andre ord ved vi, hvad et godt serviceeftersyn består af. Hver enkel bil bliver synet individuelt og grundigt. Det handler om din sikkerhed, og din bils eventuelle fejl og mangler. Vi sørger for, at du kører forsvarligt og sikkert ude på vejene, ved et dybdegående syn.

Vi udfører service eftersyn henholdt til bilens fabrikant, så bilen opretholder garantien. Desuden er DRM Auto medlem af Teknicar kæden, som er din sikkerhed for et godt serviceeftersyn. Se evt. mere her: Teknicar. Hos os bliver intet overset, og vi sørger altid for at komme rundt i alle kroge og hjørner af bilen. Det er et grundigt mekanisk og elektronisk gennemtjek. 

Serviceeftersyn henholdt bilens fabrikant og behold garantien. Læs mere på Teknicar.dk.

Dit lokale autoværksted i Dalby

DRM Auto er dit lokale autoværksted i Dalby nær Haslev. Vi er din erfarne højre hånd, når problemer med bilen opstår.