Eftermontering af ekstraudstyr

DRM Auto udfører professionel eftermontering af ekstraudstyr

Biludstyr er et omfangsrigt emne med mange gode muligheder. Ekstraudstyr er for mange et tilvalg, der omhandler køreglæde og sikkerhed. Hos DRM Auto tilbyder vi eftermontering af ekstraudstyr, som du ønsker det.

Mulighederne er mange, og hvad end du vil have  nyt bluetooth anlæg, DAB radio, nyt træktøj eller noget fjerde, så kan du være sikker på, at vi kan montere det hurtigt, nemt og sikkert. Vi optimerer din bil.

Er du i tvivl om, hvorvidt du kan få det ekstraudstyr, som du står og mangler til din bil, har vi den rette erfaring til at vejlede dig korrekt.

Står du og har brug for en mekaniker til at montere dit ekstraudstyr, er vi det oplagte valg. Vi har et stærkt kendskab til eftermontering. Tilmed er vi med på nye tendenser, hvis vejledning er ønsket.

Vi har gratis lånebil, når bilen er på værksted

Er uheldet ude, og er der kommet en skade eller en problematik med din bil? Du kan være sikker på, at vi står til rådighed for dig og din bil. Vi tager altid udgangspunkt i bilens aktuelle situation. Vi mestrer opgaven!

Du kan være så uheldig, at bilen skal igennem en større eller mindre reparation, og du derfor står uden bil. Det er langt de færreste, som kan undvære et køretøj, så derfor stiller vi gratis lånerbiler til rådighed for dig. Det behøver ikke at være besværligt, når bilen udviser problematikker!

Vi gør altid vores ypperste for at gøre bilen køreklar hurtigst muligt. Hver enkel reparation er dog individuel, og lige så er reparationstiden. Det er her, du med fordel kan benytte dig af vores gratis lånebiler, når behovet opstår.

Vi er i eftermontering!

Vi står til rådighed med vores ekspertise, når du vil personliggøre bilen eller blot ønsker at øge komforten vha. eftermontering af ekstraudstyr.

DRM Auto er specialister i eftermontering af ekstraudstyr på enhver type bil. Skal du optimere din bil med nye tiltag, kan du derfor trygt henvende dig os. Vi montere efter dine ønsker og behov. Hurtigt og effektivt.

Hvad end du står med et nyt bluetooth anlæg, en DAB radio, nyt træktøj eller noget andet, så er det kun fantasien, som sætter grænser. Vi kan løse store som små eftermonteringsopgaver. Ligger du derfor inde med nyt udstyr til ilen, kan du trygt lægge opgaven i hænderne på os. Vores mekanikere har en høj faglighed i feltet, som er din sikkerhed!

Vi eftermonterer b.la.:

Dit lokale autoværksted i Dalby

DRM Auto er dit lokale autoværksted i Dalby nær Haslev. Vi er din erfarne højre hånd, når problemer med bilen opstår.