Reparation af bil i Haslev

Vi mestrer enhver reparation på alle bilmærker

DRM Auto er dit erfarne, som håndterer enhver reparation af biler i Haslev og omegn. Reparation og skader kan være mange forskellige ting fra bil til bil. Dog kan det defineres ved, at vi kan tilbyde at reparere alle skader, som din bil har. Det spænder over alt fra let rustarbejde til store buleudretninger.

Vi har værktøj og dygtige mekanikere med høj faglighed til at løse enhver opgave. Det gør sig gældende for store som små reparationer. Drejer det sig om elektroniske fejl, mekaniske fejl eller noget tredje, så kan du med god grund tage kontakt. Vi mestrer opgaver af alle slags.

Enhver opgave, som skal løses, bliver udført af kvalitet og med et præcist øje for hver enkel detalje. Med et stort kendskab til branchen bevæger vi os i hele reparationsfeltet. Vi udskifter b.la. nedslidte og defekte dele, så det er i orden allerede efter første reparation. 

Vi fortager reparationer af alle bilmærker, og vores mange års erfaring er din sikkerhed. Vi finder altid en løsning på enhver problematik, og vi udfører vores arbejde med henblik på at holde bilen godt kørende. Vores målsætning er, at vedligeholde og skabe de bedste forudsætninger.

vi har gratis Lånebiler!

Er uheldet ude, og er der kommet en skade eller en problematik med din bil? Du kan være sikker på, at vi står til rådighed for dig og din bil. Vi tager altid udgangspunkt i bilens aktuelle situation. Vi mestrer opgaven!

Du kan være så uheldig, at bilen skal igennem en større eller mindre reparation, og du derfor står uden bil. Det er langt de færreste, som kan undvære et køretøj, så derfor stiller vi gratis lånerbiler til rådighed for dig. Det behøver ikke at være besværligt, når bilen udviser problematikker!

Vi gør altid vores ypperste for at gøre bilen køreklar hurtigst muligt. Hver enkel reparation er dog individuel, og lige så er reparationstiden. Det er her, du med fordel kan benytte dig af vores gratis lånebiler, når behovet opstår.

Bliv hurtigt køreklar igen

Oplever du problematikker med bilen, kan du med sikkerhed overlade din bil på værkstedet

DRM Auto er præcise og grundige i sit arbejde med reparation af biler i Haslev og omegn. Vi løser opgaver med ethvert bilmærke, og uanset omfang, bestræber vi os på at få bilen køreklar hurtigst muligt. Vi finder altid frem til den mest hensigtsmæssige og holdbare løsning, når vi foretager reparationer. Vi har udstyret og værktøjet til enhver opgave.

Står du tilbage med eventuelle spørgsmål, eller oplever du eksempelvis problematikker med bilen uden at vide hvorfor, kan du altid tage kontakt. Det er helt uforpligtende, og i fællesskab kan vi altid finde en løsning. Vi vægter en god dialog med kunden, så vi kan få bilen hurtigt tilbage i drift!

Værkstedet tilbyder:

Dit lokale autoværksted i Dalby

DRM Auto er dit lokale autoværksted i Dalby nær Haslev. Vi er din erfarne højre hånd, når problemer med bilen opstår.