Klargøring til syn Haslev

DRM Auto tilbyder klargøring til syn i Haslev.
Er det blevet tid til bilsyn så kontakt os allerede i dag!

Er det blevet tid til bilsyn i Haslev?

DRM Auto kan tilbyde atgennem gå din bil forinden syn, så den er klargjort og klar til det lovpligtige bilsyn. Vi kan sikre dig, at du ikke vil opleve uforventede reparationer og problematikker. Ved en klargøring til syn på vores værksted, garanterer vi dig et eftersyn af din bil, så du har de bedste forudsætninger for at komme gennem dit bilsyn uproblematisk og sikkert.

Det vi kan er nemlig, at vi kan opfange eventuelle problematikker i opløbet, så du ved en enkel lille justering, kan komme en stor og omfattende reparation i forkøbet. Det er altid en fordel at opfange kommende skader i opløbet!

Foruden en klargøring til syn kan det hænde, at din bil ikke blot vil koste dig dyrt senere hen, men du kan også risikere, at din bil skal i omsyn. Der er derfor flere argumenter for at booke en klargøring til syn, end helt at lade være. Det handler om dig og din bils sikkerhed, og hvis du vil sikre din bil og dit budget den bedste forudsætning, bør du overveje at tage kontakt til os.

Står du tilbage med eventuelle spørgsmål i forhold til klargøring til syn, kan du til hver en tid henvende dig helt uforpligtende. Vi ønsker at møde vores kunder i øjenhøjde på behov og ønsker. Så hvad kan vi hjælpe dig med?

vI HAR GRATIS LÅNEBILER PÅ VÆRKSTEDET

Er uheldet ude, og er der kommet en skade eller en problematik med din bil? Du kan være sikker på, at vi står til rådighed for dig og din bil. Vi tager altid udgangspunkt i bilens aktuelle situation. Vi mestrer opgaven!

Du kan være så uheldig, at bilen skal igennem en større eller mindre reparation, og du derfor står uden bil. Det er langt de færreste, som kan undvære et køretøj, så derfor stiller vi gratis lånerbiler til rådighed for dig. Det behøver ikke at være besværligt, når bilen udviser problematikker!

Vi gør altid vores ypperste for at gøre bilen køreklar hurtigst muligt. Hver enkel reparation er dog individuel, og lige så er reparationstiden. Det er her, du med fordel kan benytte dig af vores gratis lånebiler, når behovet opstår.

Vi har dækhotel

Slip besværet og lad os stå for at opbevare, montere og udskifte dine dæk

Autoværkstedet tilbyder at opbevare, montere og udskifte dine dæk. Alt sammen til en fælles pris. Du oplever måske at bo i lejlighed, og derfor mangler pladsen, eller måske du blot vil slippe besværet med dækkene.

Det koster 500,- pr sæson. Vi kører på halvår, så det passer med, at det er der, hvor du skal have skiftet til sommerdækkene eller vinterdækkene. Vi mestrer vores ydelser med dæk, og vi monterer hurtigt, nemt og enkelt. Alt sammen til en god pris. Vil du vide mere, så henvend dig uforpligtende.Vi bestræber os altid på at yde fyldestgørende vejledning for vores kunder.

Hvorfor skal man vælge at opbevare sine dæk?

Klargøring til syn i Haslev og omegn

DRM Auto er dit lokale autoværksted i Dalby nær Haslev. Vi er din erfarne højre hånd, når problemer med bilen opstår.